Compte Enrere [Cap.5] - Les festes de Sant Martí en la pell de quatre persones diferents

Просмотров: 2247

 · Compte Enrere [Cap.5] - Les festes de Sant Martí en la pell de quatre persones diferents - Duration: Sofía de la Iglesia 37, views. .
 · Pregó Sant Martí Emili Pons Compte Enrere [Cap.5] - Les festes de Sant Martí en la pell de quatre persones diferents - Duration: IB3 TELEVISIÓ 2, views. Classical.
docurreality que vol viure les dues hores prèvies a un gran moment.
 · This video is unavailable. Watch Queue Queue. Watch Queue Queue.
Novament obrim la finestra del desig i la imaginació amb les ganes de tornar a començar a espipollar l’aventura d’unes noves festes de Sant Bartomeu. Nova finestra, perquè aquesta festa en.
Aquest , la Fira de Sant Martirià de Banyoles arriba als 40 anys d’història amb una salut envejable que li permet mirar el futur amb optimisme. En una edició tan especial com aquesta, s’ha de reconèixer la feina feta per totes les persones que durant tot aquest temps han treballat perquè la Fira sigui el que és en l’actualitat: un referent del món del cavall i de les races.
Novament ens tornam a trobar per celebrar la festivitat de Sant Cristòfol de ses Corregudes, i ho feim de la manera que millor sabem fer des de retalls de festa: l’escriptura, la imatge i la.
El dia de Nadal és un dia de gran festa. Antigament la gent omplia l’església per assistir a la missa solemne, en la qual participaven les persones que vivien al camp i que no havien pogut acudir a la missa de mitjanit. El dinar del dia de Nadal era el més important de tot l’any, i el capvespre hi havia el costum de visitar-se les.
L'Hospital de Sant Pau ha instal·lat una cabina de realitat virtual per convidar els usuaris a posar-se en la pell d'una persona que té psoriasi i que se sent exclosa. És una malaltia desconeguda i estigmatitzada que afecta a més de persones a Catalunya. La població pot acostar-se al vestíbul del centre hospitalari i provar aquest dimarts i dimecres des de les 9 fins a les 14 h.\r\
Популярные видео
Copyright © ww2-area.info

Хотите хорошо провести время за просмотром видео? На нашем видео портале вы найдете видеоролики на любой вкус,
смешные видео, видео о животных, видео трансляции и многое другое

admin@ww2-area.info - Почта для связи