Govor tijela nas otkriva i puno govori o drugima POGLEDAJTE - zanimljivo

Просмотров: 76853

Zdravlje I Medicina Video: Govor tijela nas otkriva i puno govori o drugima POGLEDAJTE - zanimljivo (Siječanj ). govor tijela govori više o onome što netko kaže, nego o njegovim riječima. Također, budući da nas djeca učimo da je pristojno gledati nekoga u oči kada razgovaraju s njima, razgovorni kontakt s očima može biti.
1/18/ · Male stvari mogu reći puno o nama. To je zapravo prilično ludo, jer za neke od tih stvari mislimo kako nemamo kontrolu nad njima. stručnjak za govor tijela tvrdi. Način hodanja skroz otkriva vaš karakter - Pronađite sebe u ovom testu Wood dijeli stilove na četiri glavne pješačke kategorije, a svaka govori o vašoj osobnosti i.
Ovdje nije riječ o povremenom lošem danu ili nervozi, već kontinuirano ozbiljnom stavu te razgovorima u kojima nema mjesta za pokoju šalu. 5. Ne primjećuje vas. Ako vam šef ne govori dobro jutro ili vas ne pozdravlja na odlasku, dvije su opcije - ili vas ne primjećuje što znači da mu niste važni, ili vas namjerno odbija primijetiti. 6.
Svakim dijelom tijela možete poslati poruku drugima: Naučite ''čitati'' ljude na temelju njihovih pogleda i pokreta. poznatijih kao govor tijela, itekako su u nekim situacijama korisna socijalna veština. Ako osoba govori dok tapka nogom o pod, nije joj ugodno i želi napustiti mjesto na kojem se nalazi.
Na što točno morate obratiti pozornost objašnjava američka komunikologinja i ekspertica za govor tijela Judi [HOST] li dobar u krevetu? Kako jedeJede li vaš muškarac hranu toliko brzo kao da sutra ne postoji ili hranu sporo reže u male komadiće? Navike hranjenja mogu puno toga otkriti o tehnici u seksu.
Mnogi kažu da se pravi glumac vidi kad prestane govor, kad glumi očima i gestom. On govori upravo o tim aspektima glume, načinu na koji treba glumiti, zašto se ne preglumljavati. Osvrnuo se i na tematiku serije s osobne razine. Je li govor tijela dovoljan da se nekoga optuži za zločin? Ne razmišljam puno
Популярные видео
Copyright © ww2-area.info

Хотите хорошо провести время за просмотром видео? На нашем видео портале вы найдете видеоролики на любой вкус,
смешные видео, видео о животных, видео трансляции и многое другое

admin@ww2-area.info - Почта для связи